Hotell PerOlofGården

Adress: Lerbäck PerOlofGården 326, 694 96 ÅSBRO (visa karta)
Område: Örebro

Hotell | Hotell PerOlofGården ligger 12 minuters bilresa från staden Askersund och 25 minuters till Örebro. Hotellet har en egen strand, och både WiFi och privat parkering ingår i priset. Många rum har utsikt över Kyrksjön och den omgivande parken.

På Hotell PerOlofGården finns bland annat en stor terrass och en trädgård. Som gäst kan du hyra cykel på hotellet. I omgivningarna kan du bland annat ägna dig åt skidåkning, fiska, vandring, cykel och mountainbike ridning och kanotpaddling. Hotellet är grannar med Lerbäcks Teater på 250 meters gångsavstand.

Hotellets restaurang serverar en roterande fast meny med hemlagade specialiteter. Restaurangen är öppen från tisdag till fredag, och bordsbokning är nödvändig.

Hotell PerOlofGården har välkomnat gäster sedan 10 maj 2003.

Kontaktinformation

Jämför "Hotell PerOlofGården" med liknande boenden

Vita Krala B & B

Vita Krala Bed & Breakfast är vackert beläget 5 mil söder om Örebro, i ett hus från sena 1700-talet. Med hjälp av gamla tekniker och naturliga material har huset restaurerats till modern lyx, i en blandning av gammalt och nytt. Naturen finns runt hörnet…

Kumla Hotel

Kumla Hotel är ett centralt beläget hotell mitt i Kumla med gratis parkering i direkt anslutning till hotellet. Inom 100 meter finns tåg, buss och taxi samt Örebro flygplats inom 20 km. Alla 42 rum är moderna med badrum, kabel-tv och kostnadsfritt trådlöst internet.

SannaKroa

SannaKroa är ett litet familjärt motell med egen restaurang. Motellet är av enklare standard och erbjuder rum och mat i en lugn och trivsam miljö. SannaKroa ligger på landet men med kort avstånd till Örebro.

Karta


TURISTBYRÅ


BOKA MED OSS

  • • Ingen bokningsavgift

TURISTBYRÅ

BOKA MED OSS

  • • Ingen bokningsavgift