Livin Station Hotel

Adress: Östra Bangatan 3 Örebro (visa karta)
Område: Örebro

Hotell | Välkommen till Örebros mest resvänliga boende beläget precis vid Örebro Centralstation och Resecentrum, och ändå med bara ett hundratal meter in till citykärnan.
Livin Station är ett trestjärnigt hotell med anor från 1800-talet som erbjuder nyrenoverade rum.

Alla rum har sin egen unika inredning och karaktär med anspelning på järnvägstema, dusch/wc på rummet, hårtork, strykbräda, strykjärn, skohorn, 40’ TV, fritt WiFi, skrivbord med bredbandsanslutning samt minibar.
I samma byggnad som hotellet ligger Livin Station Café & Bistro som har öppet alla dagar i veckan, från tidig morgon till sent. Här serveras hotellgästerna sin frukost och ett varierat utbud av lättare rätter. Våran specialitet, smörrebröd på danskt rågbröd med goda tillbehör, eller våra härliga plockbrickor är ett lagom kvällsmål för den som vill ha en lättare måltid vid ankomsten till hotellet.

Bokningar måste göras senast 24 timmar innan ankomst
Incheckning från 15:00, Söndagar hämtas nyckelkort i lucka på hotellet
Utcheckning senast 12:00

Kontaktinformation

  • Telefonnummer
    +46 019310240

Jämför "Livin Station Hotel" med liknande boenden

Hotell Hjalmar

Vi vill att du ska bo bekvämt på vårt hotell och kunna unna dig det lilla extra. Hotell Hjalmar har nyrenoverade rum och fräsch interiör. På Hjalmar Hotell, mitt i hjärtat av Örebro, finns de flesta attraktioner inom 15 minuters gångavstånd.

First Hotel Örebro/Hotell Örebro

Hotell Örebro // First Hotel Örebro är ett hotell för dig som uppskattar en fräscht boende och en familjär atmosfär. Och som vill bo både prisvärt och centralt. Bara en kort promenad härifrån ligger Örebro slott, shopping, restauranger, nöjen och kultur. För dig som reser med tåg, är det både nära och lätt att hitta till oss. Sommartid utökas hotellet med en prunkande oas. På vår innergård kan du koppla av med morgontidningen och en kopp kaffe – eller kanske något lätt att äta på kvällskvisten. Två av våra sviter har egna relax-avdelningar och några av rummen är speciellt anpassade för allergiker. Hela hotellet är förstås helt rökfritt. Känn dig varmt välkommen!

Örebro/Livin´, STF Vandrarhem

Livin´ Hotell och Vandrarhem är ett trestjärnigt hotell med centralt, fräscht och prissmart boende i familjär miljö. Livin' Hotell och Vandrarhem ligger 300 m från Resecentrum.

Karta


TURISTBYRÅ


BOKA MED OSS

  • • Ingen bokningsavgift

TURISTBYRÅ

BOKA MED OSS

  • • Ingen bokningsavgift