Esstugans gård

Adress: Esstugans gård, 697 92 Pålsboda (visa karta)
Område: Hallsberg

Vandrarhem | Vilthägn & bed and breakfast.
Ni hittar oss i södra Närke ett par mil ifrån Örebro. Gården ligger längs med riksväg 51 på väg mot Norrköping. Naturskönt belägen med vilda djur inpå knuten - Pålsboda.

Esstugans gård erbjuder boende i ett fullt modernt året-runt-boende. Välj bland bed & breakfast eller självhushåll.
Gårdskapellet har två stycken sovrum med två bäddar i varje rum, men för större sällskap finns det möjlighet till åtta stycken bäddar totalt. Huset har modernt utrustat kök med tillgång till diskmaskin, spis, micro, kaffebryggare mm .
På övervåningen hittar man ett stort vardagsrum med tv,vhs/dvd, samt massor av böcker,tidningar samt spel för både stora och små. På övervåningen finns också ett stort aktivitetsrum som är mycket uppskattat av barn, där finns pingisbord. Samt massor av leksaker! Ett fräscht badrum med både dusch och wc.
Boendet i Gårdskapellet är härligt placerat mitt i ett vilthägn med både mufflonfår samt dovhjortar. Man har fin vy utöver hägnet ifrån gästboendet, man ser dagligen djuren då det ligger en damm dit de kommer för att dricka flera gånger dagligen och då har man goda chanser att iaktta dem i lugn och ro.
Det finns goda möjligheter för foto både i hägnet samt guidade rundturer på vilda djur i området då det är oerhört viltrikt. Inom ca 30-45 minuter ifrån gården så finns det en mängd olika utflyktsmål och spännande aktiviter för både vuxna samt barn.

Läs mer om boende och vilthägn på www.esstugan.se

För frågor om boende maila oss på:

Jonas Hellström 070-724 88 21
Alexandra Hellström 070 453 98 39
esstugans@gmail.com
alexandrahellstrom@live.se

Kontaktinformation

Karta

Turistinformation
  • Hallsberg centrum (turistbyrå, järnvägsstation) 13 km
Stad
  • Örebro centrum (slottet) 24 km
*Avstånd på karta är fågelvägen

TURISTBYRÅ


BOKA MED OSS

  • • Ingen bokningsavgift

TURISTBYRÅ

BOKA MED OSS

  • • Ingen bokningsavgift