Hotell i Örebro, Hela destinationen - 19 träffar

Din sökning: Du har inte valt datum eller antal rum (visar 1-19 träffar 19)
19 boende
Örebro
Stortorget 12, 70211 Örebro  Karta
Hotell | Behrn hotell är ett fyrstjärnigt familjeägt hotell beläget vid Stortorget, mitt i centrala Örebro. Alla rum är designade utöver det vanliga, det är bara att komma och hitta ditt favoritrum. Välkommen till anrika Behrn Hotell!
Behrn Hotell, Örebro

Örebro
Kungsgatan 24, 70224 Örebro  Karta
Hotell | BEST WESTERN City Hotel är beläget mitt i city med gångavstånd till det mesta som staden kan erbjuda. Hög standard och smakfull inredning kännetecknar hotellet.
BEST WESTERN City Hotel, Örebro

Örebro
Boglundsgatan 2, 701 19 Örebro  Karta
Hotell | Ett bra mellanklasshotell 3 km från Örebro centrum längs med E18/E20. Till BEST WESTERN Eurostop Örebro kan du komma när det passar dig. Vi har receptionen öppen dygnet runt.
BEST WESTERN Eurostop Örebro

Örebro
Hotell | Det nyrenoverade Hotel Borgen ligger i centrala Örebro. Här bor du i en klassisk miljö i ett hus med rik historia och anor från 1800-talet. Precis utanför dörren hittar du allt från restauranger och shopping till Örebros kulturutbud.
Clarion Collection Hotel Borgen

Örebro
Medlem i Nordic Choice Hotels
Kungsgatan 14, 702 11 Örebro  Karta
Hotell | Ett förstklassigt hotell i centrala Örebro. Rum i tre olika inredningsstilar, bar, spa/relax och konferenslokaler. Hotellet är en dynamisk mötesplats som genomsyras av kreativitet och inspiration. Kom hit på konferens, en mysig weekend eller bara ...
Clarion Hotel Örebro

Örebro
Drottninggatan 1, 70145 Örebro  Karta
Hotell | Vid Svartåns strand och granne med Örebro Slott finner du anrika Elite Stora Hotellet från 1858. Inom bekvämt promenadavstånd har du hela stadskärnan, nära till sevärdheter och aktiviteter.
Elite Stora Hotellet, Örebro

Örebro
Storgatan 24, 70361 Örebro  Karta
Hotell | Hotell Örebro // First Hotel Örebro är ett hotell för dig som uppskattar en fräscht boende och en familjär atmosfär. Och som vill bo både prisvärt och centralt. Bara en kort promenad härifrån ligger Örebro slott, shopping, restauranger, nöjen och ...
First Hotel Örebro/Hotell Örebro

Örebro
Stenbackevägen 2, 70225 Örebro  Karta
Hotell | Nyrenoverat och prisvärt hotell med fräscha hotellrum. Frukost och WiFi ingår. Parkering i direkt anslutning till hotellet. Frukostbuffé serveras mellan 06.00–10.00. Vår restaurang håller öppet 17,30 - 23,00 och enklare rätter serveras i baren ...
Good Morning Hotel Örebro

Örebro
Olaigatan 11, 70361 Örebro  Karta
Hotell | Ett litet hotell vid Järntorget, mittemot slottet i centrala Örebro. Hos oss kan Du bo till förmånliga priser och vi erbjuder Dig en bra och personlig service. Gott om parkering i närområdet. Varmgarage finns att hyra.
Hotell Göta, Örebro

Örebro
Storgatan 23, 703 61 Örebro  Karta
Hotell | Vi vill att du ska bo bekvämt på vårt hotell och kunna unna dig det lilla extra. Hotell Hjalmar har nyrenoverade rum och fräsch interiör. På Hjalmar Hotell, mitt i hjärtat av Örebro, finns de flesta attraktioner inom 15 minuters gångavstånd.
Hotell Hjalmar

Örebro
Lerbäck PerOlofGården 326, 694 96 ÅSBRO  Karta
Hotell | Hotell PerOlofGården ligger 12 minuters bilresa från staden Askersund och 25 minuters till Örebro. Hotellet har en egen strand, och både WiFi och privat parkering ingår i priset. Många rum har utsikt över Kyrksjön och den omgivande parken.
Hotell PerOlofGården

Örebro
Fredsgatan 11, 70362 Örebro  Karta
Hotell | Ett trivsamt hotell med enkel standar mitt i centrala Örebro. Några av rummen har nyrenoverade badrum. Rummen är belägna 2 tr upp. Hiss saknas. Incheckning bör ske före 20.00. Vid senare ankomst kontakta hotellet.
Hotell Storgården

Örebro
Järle, 71391 Nora  Karta
Hotell | Att bo på Hult Säteri är som att resa bakåt i tiden men med alla bekvämligheter tillgängliga. Huset med anor fr 1600-talet är varsamt renoverat för att passa en hotellverksamhet. Hult Säteri ligger endast 30 km från Örebro.
Hult Säteri

Örebro
Östra Bangatan 3, Örebro  Karta
Hotell | Välkommen till Örebros mest resvänliga boende beläget precis vid Örebro Centralstation och Resecentrum, och ändå med bara ett hundratal meter in till citykärnan. Livin Station är ett trestjärnigt hotell med anor från 1800-talet som erbjuder nyren...
Livin Station Hotel

Örebro
Vintrosa-Sanna 306, 719 91 Örebro  Karta
Hotell | SannaKroa är ett litet familjärt motell med egen restaurang. Motellet är av enklare standard och erbjuder rum och mat i en lugn och trivsam miljö. SannaKroa ligger på landet men med kort avstånd till Örebro.
SannaKroa

Örebro
Medlem i Scandic Hotels
Fabriksgatan 21-23, 702 23 Örebro  Karta
Hotell | Scandic Grand Hotel är ett förstklassigt fullservicehotell i centrum av Örebro. 221 rum med skandinavisk inredning, restaurang, bar, relaxavdelning med bastu och bubbelpool, konferenslokaler, garage, vinkällare, festvåningar - allt under ett tak!
Scandic Grand Hotel, Örebro

Örebro
Medlem i Scandic Hotels
Västhagagatan 1B, 70346 Örebro  Karta
Hotell | Scandic Örebro Väst är ett fullservicehotell vid infarten till Örebro, nära E18/E20 med fri parkering.
Scandic Hotel Väst Örebro

Örebro (Skogsmiljö)
Ånnaboda 320, 719 41 Garphyttan  Karta
Hotell | Bekvämt boende mitt i naturens vardagsrum med stillheten och tystnaden som sällskap och med stora möjligheter till friluftsliv direkt utanför dörren. Välj om ni vill bo bekvämt i vårt hotell eller i stuga med möjlighet till självhushåll. Unna er e...
Ånnaboda Storstenshöjden Hotell

Örebro
Järnvägsgatan 22, 70362 Örebro  Karta
Hotell | Trivsamt och familjärt hotell med hög standard och flexibilitet. Dusch och toalett på alla rum.
Örebro/Livin´, STF Hotell

TURISTBYRÅ


BOKA MED OSS

  • • Ingen bokningsavgift

TURISTBYRÅ

BOKA MED OSS

  • • Ingen bokningsavgift